{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "Homepage" }
{ "type": "gtmStart" }
<built-in method title of str object at 0x7f6c151193b0>

JUMBO

Tabaklarınıza Sanatsal Dokunuşlar Katın

06.05.2021

Paylaş

Sizin evinizde de “#HerTabakBirSanat” olabilir!




Jumbo ile “Her tabak bir sanat önerileri” harika sofralar için ilham kaynağı oluyor! “Her tabak bir sanat önerileri” ile siz de bundan böyle yiyeceklere ve mutfak malzemelerine farklı bir gözle bakacak ve tabaklarınızı sanata dönüştüreceksiniz!
Makaron, baharat, kuruyemiş, renkli meyveler, rengarenk soslar ve çok daha fazlasıyla tabaklarınıza sanatsal dokunuşlar katabilirsiniz. Alışverişlerinizde Jumbo ile “Her tabak bir sanat” gözüyle bakmaya başladığınızda, raflardaki ürünleri tabaklarınızda hayal etmeye başladığınızı fark edeceksiniz.
İşte, kendi tabaklarınızın sanatçısı olmanın sırları...


Sandviç Tabağı

 


Mayonezi, sıkma torbası veya kaşıkla şerit şeklinde çekin. Silikon fırçayla tabağa yayın. Sosun yarısının üzerine sandviç koyun. Micro filiz serpin. Çeri domatesle bitirin. Pesto sos, ketçap, hardal, domates sos, zeytin ezmesi, reçel, fındık kreması, erimiş çikolatayla siz de kendi tabağınızı tasarlayabilirsiniz.

Beze, Makaron Tabağı



Tabağınızda frambuaz reçelini fırçayla gezdirin. Pastaneden alacağınız büyük bezeleri hafif kırarak dağılmasını sağlayın. Farklı renk makaronlar, yenebilir çiçekler, kırmızı meyveler, taze naneyle süsleme yapın. Son olarak süzgeçle pudra şekeri serpin ve sanatsal tabağınız hazır!


Peynir Tabağı


Haşhaş tohumu, keten tohumu, kuru incir, kuru portakal, taze otlar, tost melba ve rengarenk peynirlerle “Jumbo ile her tabak bir sanat.”


Balık Tabağı



Limon ve lime rendesi, siyah burger ekmeği, üzerine gümüş ve sardalye tava, pesto sos, micro yeşil… Balıkla olmazsa olmaz turp koyun ve son dokunuş olarak da limon suyu gezdirin. Ve sanatsal bir tabak sizi bekliyor!


Sıcak Kurabiye Tabağı



Tabağı mikrodalgada ısıtın. Çikolata parçalarını sıcak tabağa arzu ettiğiniz şekilde serpin. İzini çıkartmak için hafif bastırarak geri çekin. Üzerine pastalar, yenebilir çiçekler yerleştirin. Farklı renklerdeki tabaklara, çikolatalarla desenler yapın. Makaronlar, pötifurlar, çikolatalar, meyveler, aromatik otlarla sizin tabaklarınız da birer sanat eseri olsun.

Pancarlı Salata Tabağı




​Toz dağ kekiğini ince süzgeçle serpin. Üzerine salata yaprakları, haşlanmış pancar, top peynirler, sos, renk, koku ve lezzet için çörek otu, son olarak çıtır bir kraker ilave edin. Envai çeşit toz baharat, salata türleri, köz veya haşlanmış sebzeler, peynir çeşitleri, kuruyemişler, aromatik otlara bakışınızı değiştirin; gıdalar boyalarınız, tabaklar kanvasınız olsun.


Patatesli Köfe Tabağı



Her evin mutfağında yapılan köfte, patates gibi günlük yiyecekleri ‘şef’ sunumuyla hazırlamak hiç zor değil.
Pestodan domates sosa, hardaldan ketçaba, çikolata sosdan reçellere… Market raflarında tabaklarınıza zemin hazırlamak için birbirinden cazip alternatifler bulabilirsiniz. Sosların üzerine kadınbudu köfte, mücver, börek, balık, baklava, kadayıf koyabilirsiniz.


Karides Tabağı



Bir kaşık mayonezi tabağa koyun. Üzerine renk ve lezzet karışımı için daha az miktarda acılı mayonez veya acı sos ilave edin. Kaşıkla dairesel hareketler yapıp, bir taban oluşturun. Haşlanmış karides, mevsime göre mango, şeftali, kayısı türü taze bir meyveyle birleştirin. Micro filiz, lime ve toz biber ekleyin.

Paylaş